VCA

Volgens de Arbo-wetgeving zijn werkgevers verplicht te zorgen voor de veiligheid van derden die zich op het bedrijfsterrein bevinden. De VCA-opleidingen (Veiligheid Checklist Aannemers) zijn ontwikkeld voor medewerkers die werkzaamheden uitvoeren voor opdrachtgevers of contractor die een VCA-certificaat verplicht stellen. Veiligheidscentrum Limburg biedt twee verschillende opleidingen voor VCA.

Wilt u zich inschrijven voor openbare cursusdata?
Neemt u dan een kijkje in onze online cursuskalender of neem contact op met een van onze medewerkers via het telefoonnummer (0031) 45 524 8280.

VCA Basis

Doel van deze opleiding  is het onderkennen en beheersen van risico’s tijdens de werkzaamheden. Deze opleiding is voor u bestemd als u werkzaam bent bij een aannemer of contractor en uw bedrijf werkzaamheden uitvoert bij opdrachtgevers die het VCA-certificaat verplicht stellen. Doel van de opleiding is het onderkennen en het beheersen van risico’s tijdens de werkzaamheden. Dit VCA-certificaat heeft een geldigheidsduur van 10 jaar.

Bekijk deze opleiding

VCA Vol

De opleiding Veiligheid voor Operationeel Leidinggevende (VCA-VOL) is ontwikkeld om leidinggevenden, die niet in het bezit zijn van het diploma of certificaat Basisveiligheid VCA, de mogelijkheid te bieden om zich middels een examen te kwalificeren.  VCA-VOL bevat alleen eindtermen uit de kwalificatie Veiligheid voor leidinggevende VCA met daarin geïntegreerd de voor de leidinggevende noodzakelijk geachte aspecten uit Basisveiligheid VCA.

Bekijk deze opleiding
TERUG NAAR ALLE OPLEIDINGEN

Meer informatie?

Vul uw naam & telefoonnummer in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!