PARTICULIEREN

Veiligheidscentrum Limburg verzorgt particulieren opleidingen die zijn gericht op incidenten die voor kunnen komen in uw thuissituatie en hoe u moet reageren op deze incidenten. Slaat de vlam in de pan? Hoe weet ik of iemand een hartstilstand heeft en wat moet ik dan doen? Hoe moet ik reanimeren? En hoe werkt een AED?

Dit zouden zomaar eens een aantal vragen kunnen zijn die tijdens een incident bij u opkomen. Het is van belang om snel en correct te handelen. Voelt u zich ook niet veiliger als u weet hoe u een incident kan oplossen of voorkomen?

Wilt u zich inschrijven voor openbare cursusdata?
Neemt u dan een kijkje in onze online cursuskalender of neem contact op met een van onze medewerkers via het telefoonnummer (0031) 45 524 8280.

Brand, en nu?

Brand en nu? Weet u wat u moet doen wanneer er brand ontstaat? Bij deze cursus leert u onder andere preventief een vluchtplan te bedenken en hier met uw gezin over te praten. Daarnaast leert u te blussen met onder andere kleine blusmiddelen en krijgt u advies over welke middelen handig zijn voor een huisbrand.

Bekijk deze opleiding

AED & Reanimatie

Naast de cursus zelfredzaamheid thuis bieden wij als Veiligheidscentrum Limburg een Rode Kruis reanimatiecursus aan voor particulieren. Elke week krijgen in Nederland 300 mensen een hartstilstand buiten het ziekenhuis. Het kan levensreddend zijn als u als omstander weet welke handelingen u moet verrichten bij een reanimatie.

Bekijk deze opleiding

AED & Reanimatie (Kinderen)

De reanimatie van baby’s en kinderen vraagt speciale aandacht. De handelingen bij volwassen en kinderen verschillen veel van elkaar. Tijdens de cursus reanimatie aan baby’s en kinderen leer je precies hoe je moet handelen bij een situatie. Je oefent onder begeleiding van een Rode Kruis EHBO-instructeur op een reanimatie-pop(baby en kind).

Bekijk deze opleiding
TERUG NAAR ALLE OPLEIDINGEN

Meer informatie?

Vul uw naam & telefoonnummer in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!