OMGAAN MET AGRESSIE

Het komt steeds vaker voor dat medewerkers tijdens hun werk in aanraking komen met agressieve klanten/cliënten. Dit kan heel beangstigend zijn en dit kan leiden tot een onveilig gevoel. Na het volgen van onze cursus ‘’omgaan met agressie’’ bent u instaat om effectief om te gaan met verschillende vormen van agressie. Wij leren u om de-escalerend en professioneel te handelen in lastige situaties met agressieve klanten/cliënten.Ook leren wij u gemakkelijke verdedigingstechnieken aan, die u kunnen helpen bij het oplossen/de-escaleren van situaties met fysieke agressie.

Wilt u zich inschrijven voor openbare cursusdata?
Neemt u dan een kijkje in onze online cursuskalender of neem contact op met een van onze medewerkers via het telefoonnummer (0031) 45 524 8280.

Omgaan met Agressie

Komt u of één van uw medewerkers in aanraking met agressie op de werkvloer? Na het volgen van onze nieuwe opleiding “Omgaan met agressie” bent u instaat effectief om te gaan met verschillende vormen van agressie of kunt u door middel van makkelijke technieken wegkomen uit situaties met fysieke agressie.

Bekijk deze opleiding
TERUG NAAR ALLE OPLEIDINGEN

Meer informatie?

Vul uw naam & telefoonnummer in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!