BHV/EHBO2018-02-20T16:10:10+00:00
Terug naar alle opleidingen

BHV/EHBO

Veiligheidscentrum Limburg kan u helpen, ongeacht de grootte van uw organisatie of bedrijf, een BHV-organisatie op te zetten en de vereiste en bijbehorende opleidingen te verzorgen. De wet schrijft voor dat ieder bedrijf, hoe groot ook, BHV-ers moet hebben. Deze BHV-ers weten hoe ze moeten reageren bij noodgevallen en bedrijfsongelukken. De inhoud van zowel de (basis)opleidingen als de herhalingsopleidingen zijn afgestemd op die bedrijfsspecifieke situaties en omstandigheden zoals die zich in uw bedrijf of organisatie kunnen voordoen.

Naast de BHV-trainingen biedt Veiligheidscentrum Limburg ook diverse EHBO-trainingen. De afkorting EHBO staat voor eerste hulp bij ongelukken. Met EHBO probeer je om verdere lichamelijke schade aan het slachtoffer te voorkomen totdat hij/zij in handen is van deskundige hulp. Bij kleine ongelukken is meestal geen professionele hulp nodig. U kunt diverse EHBO-training volgen bij Veiligheidscentrum Limburg.

Wilt u zich inschrijven voor openbare cursusdata? Neemt u dan een kijkje in onze online cursuskalender of neem contact op met een van onze medewerkers via het telefoonnummer (0031) 45 524 8280.

Bel mij terug

Meer informatie?

Laat uw naam & telefoonnummer achter & wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!
Bel mij terug