OPLEIDINGEN

BHV/EHBO

Wij helpen u met een BHV-organisatie op te zetten en de vereiste en bijbehorende opleidingen te verzorgen. Naast de BHV-trainingen bieden wij ook diverse EHBO-trainingen.

Lees Meer

PARTICULIEREN

Wij verzorgen diverse particulieren opleidingen die zijn gericht op incidenten die voor kunnen komen in uw thuissituatie en hoe u moet reageren op deze incidenten.

Lees Meer

ARBEIDSBELASTING

Na het volgen van de cursus fysieke arbeidsbelasting en ergonomie heeft u een goede basiskennis voor het herkennen van knelpunten met betrekking tot fysieke belasting op de werkplek.

Lees Meer

CRISISMANAGEMENT

Een crisis kan op veel manieren ontstaan en kan nooit geheel worden voorkomen. Echter de manier waarop met de crisis wordt omgegaan en hoe deze wordt opgelost blijkt cruciaal.

Lees Meer

ASBEST

Asbest kan na langdurige blootstelling leiden tot levensgevaarlijke ziekten. Daarom is het van belang dat asbest op tijd herkent wordt en onder toezicht kan worden verwijderd.

Lees Meer

CODE 95

Alle beroepschauffeurs voor vrachtwagen en bus moeten mee doen aan de verplichte nascholing om hun vakbekwaamheid geldig te houden. Wij bieden diverse opleidingen aan voor beroepschauffeurs.

Lees Meer

LOGISTIEK

Logistiek is een ruim begrip. Zo ook onze opleidingen op het gebied van logistiek. Er zijn diverse opleidingen mogelijk in bijvoorbeeld ADR, heftruck, vorkheftruck, hoogwerker etc.

Lees Meer

ORDE & VEILIGHEID

Door de toename van de criminaliteit en de onderbezetting van het politieapparaat is het belang van particuliere beveiliging- en bewakingsdiensten de laatste tijd sterk toegenomen.

Lees Meer

SOG

SOG staat voor SSVV Opleidingen Gids (SOG) Momenteel biedt Veiligheidscentrum Limburg onderstaande SOG opleidingen aan conform de richtlijnen van Stichting Samenwerken Voor Veiligheid.

Lees Meer

TEAMBUILDING

Afhankelijk van uw wensen bieden wij een teambuilding aan waarbij goede samenwerking, communicatie en het herkennen en gebruiken van elkaars kwaliteiten aan bod komen.

Lees Meer

VCA

De VCA-opleidingen zijn ontwikkeld voor medewerkers die werkzaamheden uitvoeren voor opdrachtgevers of contractor die een VCA-certificaat verplicht stellen.

Lees Meer

VERKEER

Wij helpen u met verschillende verkeersopleidingen. Naast de volledige verkeersregelaar opleiding bieden wij ook conflicthantering, crow 96A & B en de opleiding veilig werken langs de weg.

Lees Meer

AGRESSIE

Komt u of één van uw medewerkers in aanraking met agressie op de werkvloer? Na het volgen van onze opleiding bent u instaat effectief om te gaan met verschillende vormen van agressie.

Lees Meer

DIVERSEN

Wij als Veiligheidscentrum Limburg bieden diverse opleidingen aan op het gebied van Crew Resource Management (CRM), risicomanagement,veiligheidskundige en vertrouwenspersoon.

Lees Meer

Meer informatie?

Vul uw naam & telefoonnummer in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!