OPLEIDINGEN

BHV/EHBO

Wij helpen u met een BHV-organisatie op te zetten en de vereiste en bijbehorende opleidingen te verzorgen. Naast de BHV-trainingen bieden wij ook diverse EHBO-trainingen.

PARTICULIEREN

Wij verzorgen diverse particulieren opleidingen die zijn gericht op incidenten die voor kunnen komen in uw thuissituatie en hoe u moet reageren op deze incidenten.

ARBEIDSBELASTING

Na het volgen van de cursus fysieke arbeidsbelasting en ergonomie heeft u een goede basiskennis voor het herkennen van knelpunten met betrekking tot fysieke belasting op de werkplek.

CRISISMANAGEMENT

Een crisis kan op veel manieren ontstaan en kan nooit geheel worden voorkomen. Echter de manier waarop met de crisis wordt omgegaan en hoe deze wordt opgelost blijkt cruciaal.

ASBEST

Asbest kan na langdurige blootstelling leiden tot levensgevaarlijke ziekten. Daarom is het van belang dat asbest op tijd herkent wordt en onder toezicht kan worden verwijderd.

CODE 95

Alle beroepschauffeurs voor vrachtwagen en bus moeten mee doen aan de verplichte nascholing om hun vakbekwaamheid geldig te houden. Wij bieden diverse opleidingen aan voor beroepschauffeurs.

LOGISTIEK

Logistiek is een ruim begrip. Zo ook onze opleidingen op het gebied van logistiek. Er zijn diverse opleidingen mogelijk in bijvoorbeeld ADR, heftruck, vorkheftruck, hoogwerker etc.

ORDE & VEILIGHEID

Door de toename van de criminaliteit en de onderbezetting van het politieapparaat is het belang van particuliere beveiliging- en bewakingsdiensten de laatste tijd sterk toegenomen.

SOG

SOG staat voor SSVV Opleidingen Gids (SOG) Momenteel biedt Veiligheidscentrum Limburg onderstaande SOG opleidingen aan conform de richtlijnen van Stichting Samenwerken Voor Veiligheid.

TEAMBUILDING

Afhankelijk van uw wensen bieden wij een teambuilding aan waarbij goede samenwerking, communicatie en het herkennen en gebruiken van elkaars kwaliteiten aan bod komen.

VCA

De VCA-opleidingen zijn ontwikkeld voor medewerkers die werkzaamheden uitvoeren voor opdrachtgevers of contractor die een VCA-certificaat verplicht stellen.

VERKEER

Wij helpen u met verschillende verkeersopleidingen. Naast de volledige verkeersregelaar opleiding bieden wij ook conflicthantering, crow 96A & B en de opleiding veilig werken langs de weg.

AGRESSIE

Komt u of één van uw medewerkers in aanraking met agressie op de werkvloer? Na het volgen van onze opleiding bent u instaat effectief om te gaan met verschillende vormen van agressie.

DIVERSEN

Wij als Veiligheidscentrum Limburg bieden diverse opleidingen aan op het gebied van Crew Resource Management (CRM), risicomanagement,veiligheidskundige en vertrouwenspersoon.

Meer informatie?

Vul uw naam & telefoonnummer in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!