Blending Learning middels E-Learning

Bij Veiligheidscentrum Limburg kunt u leren middels een E-Learning programma. De cursist kan de theorie vanuit thuis bestuderen en hiermee de opleiding zelf indelen. Tevens is de duur van de opleiding ingekort dankzij het E-Learning programma.

Inmiddels zijn de opleidingen BHV Basis en BHV Herhaling te volgen middels het E-Learning programma. Wij zijn hard aan de weg aan het timmeren om in de toekomst meerdere opleidingen te voorzien van een E-Learning programma.

Wat betekend een E-Learning programma voor een cursist?
Een E-Learning programma levert veel voordelen op voor de cursist. De cursist kan een verkorte opleiding volgen. Een normale BHV Basis opleiding bestaat uit twee hele dagen. Met een BHV Basis opleiding met het E-Learning programma bent u binnen één dag klaar. Tijdens deze dag zullen de praktijklessen aan bod komen en zult u op onze locatie in Nuth een examen afnemen.

Daarnaast kan de cursist zelf zijn/haar eigen tijd indelen om het E-Learning programma thuis te bestuderen. De cursist hoeft geen extra dag vrij te nemen voor het volgen van de opleiding.

De inhoud van zowel de (basis)opleidingen als de herhalingsopleidingen is afgestemd op realistische bedrijfsspecifieke situaties en omstandigheden zoals die zich in uw bedrijf of organisatie kunnen voordoen. Na beëindiging van de opleiding en een positief resultaat voor het examen wordt aan de deelnemers een officiële BHV-pas verstrekt. Individuele inschrijvingen zijn uiteraard ook mogelijk. Bekijk onze productbladen voor meer informatie over de E-Learning programma’s.

 

By |2018-05-08T14:34:18+00:00december 22nd, 2017|Categories: algemeen|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment