Hoog slagingspercentage tijdens het PEC BV examen

Recent hebben wij, in samenwerking met Arcus College Orde en veiligheid, examens afgenomen voor de beveiligers in opleiding. Onder begeleiding van twee instructeurs zijn de studenten van het Arcus College zo goed mogelijk klaar gestoomd voor de examens via een aantal praktijktrainingen bij Veiligheidscentrum Limburg.

Taakstelling van de beveiliger is het toezien op de orde, rust en regelmaat op het te beveiligen object, het bewaken van specifieke bedrijfsonderdelen conform deze en aanvullende instructies, het voorkomen en of beperken van gevaar en of schade aan objecten en of personen, het bevorderen van de goede gang van zaken op het object en het verlenen van diensten.

Namens Veiligheidscentrum Limburg feliciteren wij de geslaagden.

By | 2018-05-08T14:34:05+00:00 mei 8th, 2018|Categories: Voorpagina|0 Comments

About the Author: